Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Pene curvo

Maa. 10, 2010. Peyronien tauti eli siittimen kovettumatauti voi vaikuttaa heikentävästi sukupuoliyhteyteen. Sairauden syy on epäselvä. Sidekudoksinen kyhmy peniksessä saattaa kalkkeutua ja muuttua luuta muistuttavaksi kovaksi kudokseksi.

Hanki 3 videota ilmaiseksi
Voimassa vain tämän päivän ajan, saat 3 videota ilmaiseksi joiden avulla opit pidentämään penistäsi

Mikä on sairauden syy?

Sairauden syy on epäselvä. Tässä sairaudessa peniksen paisuvaiskudosta ympäröivän sidekudoksisen kapselin alaiseen kudokseen eli paisuvaiseen muodostuu sidekudoksinen arpimainen, epätarkkarajainen kova alue, jolla on taipumus hiljalleen kasvaa. Koskettaessa se aristaa ja erektiossa saa aikaan paikallista kipua. Leikkausta tarvitaan ainostaan, jos erektio on kivulias.

Mitä häiriöitä sairaus voi aiheuttaa?

  • Erektiokivut
  • Peniksen ympärysmitan pienentyminen erektiovaiheessa
  • Ongelmat yhdynnän aikana
  • Seksielämän vähentyminen
  • Masentuminen ja itseluottamuksen heikentyminen

Onko Peyronien taudille hoitokeinoa?

Kyllä. Peniksenkasvatuslaitteiden avulla voidaan peniksen käyryyttä korjata ja suurentaa sen pituutta ja ympärysmittaa.

Andropenis tarjoaa kotisivuillaan urologien suositteleman menetelmän, jonka avulla on saavutetta hyviä tuloksia. Menetelmän avulla on saatu korjattua peniksen käyryyttä 40 prosentissa tapauksista.

Monet urologit suosittelevat näitä peniksenkasvatuslaitteita potilaille, jotka kärsivät haittaavasta peniksen käyryydestä. Tuotteen hinta on kuitenkin kolme-neljäkertainen urologiklinikoilta ostettuna. Suosittelemmekin tuotteen ostoa internetistä. Koska laite on helppokäyttöinen, tarvetta lääkärissä käyntiin ei ole. Lääkäriltä voi kuitenkin kysyä ohjeita yksilökohtaisesta hoidosta. Tilaamalla laitteen internetistä säästät satoja euroja.

Andropeniksen käyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä saavutettuihin tuloksiin peniksen kasvattamisessa ja Peyronien taudin hoidossa. Voit tutustua käyttäjien kokemuksiin ja aiheesta tehtyihin lääketieteellisiin tutkimuksiin.

Sivuillemme kerätty informaatio esittelee peniksen suurennusta koskevia mahdollisuuksia ja antaa aiheeseen liittyviä neuvoja. Missään tapauksessa tämä informaatio ei korvaa lääkärin antamia ohjeita. Emme ota vastuuta hoitomenetelmien mahdollisesti aiheuttamista vahingoista, jos erikoislääkäriä ei ole konsultoitu ennen hoidon aloittamista. Tällä sivustolla esiintyvän informaation käyttö ilman asiantuntijan valvontaa katsotaan itselääkinnäksi.