Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Cirugía del pene

Maa. 11, 2010. Falloplastia eli peniksen kirurginen muovaaminen on uusin tapa kasvattaa peniksen kokoa. Yleensä vaaditaan kaksi erillistä toimenpidettä, joissa toisessa kasvatetaan pituutta ja toisessa paksuutta.

Hanki 3 videota ilmaiseksi
Voimassa vain tämän päivän ajan, saat 3 videota ilmaiseksi joiden avulla opit pidentämään penistäsi

Kuinka siittimen suurennusoperaatio tapahtuu?

Yleensä suurennusoperaatiossa on kyse penistä kannattavan kudoksen vapauttamisesta, joka tapahtuu leikkaamalla viilto peniksen tyveen. Tällä tavalla aikaansaadaan elimen laajeneminen eteenpäin. Laajenemista ei kuitenkaan tapahdu yli kaksi tai kolme senttiä peniksen alkuperäisestä koosta. On myös hyvä muistaa, että tulokset vaihtelevat yksilökohtaisesti. Siittimen suurennus tapahtuu ruiskuttamalla täytemateriaalia kirurgin valitsemiin kohtiin.

Millainen anestesia tarvitaan?

Yleensä kirurgit valitsevat yleisanestesian. Joissakin tapauksissa operaatio voidaan tehdä paikallispuudutuksessa. Lukijoidemme täytyy muistaa, että kyseessä on kirurginen toimenpide kaikkine riskeineen.

Minkälaisia riskejä peniksen kirurgiseen muovaamiseen liittyy?

  1. Nukutukseen liittyvät riskit
  2. Mahdollinen peniksen vetäytyminen leikkauksen jälkeen
  3. Itse leikkaukseen liittyvät riskit
  4. Mahdolliset inhimilliset virheet
  5. Leikkauksen jälkeiset komplikaatiot kuten tulehdukset ja kiputilat

Paljonko leikkaus maksaa?

Leikkauksen hinta vaihtelee kolmen ja kymmenen tuhannen euron välillä, klinikasta ja kirurgista riippuen.

Loppuyhteenveto

Mielestämme kirurgiset operaatiot ovat hoitotapa, jossa riskit ovat suuria suhteessa saavutettavissa olevaan lopputulokseen. Merkittävät sanomalehdet ovatkin kiinnittäneet huomiota riskeihin, jotka liittyvät tämäntyyppisiin kirurgisiin operaatioihin. Peniksen kirurgiseen muovaamiseen liittyvä epäedullinen seikka on myös se, että leikkaus ei paranna erektiovalmiutta tai suorituskykyä, näiden liityessä siittimessä virtaavaan vereen. On olemassa paljon halvempiakin tapoja kasvattaa peniksen pituutta ja paksuutta, joissa tarvetta turvautua kirurgisiin toimenpiteisiin ei ole.

Sivuillemme kerätty informaatio esittelee peniksen suurennusta koskevia mahdollisuuksia ja antaa aiheeseen liittyviä neuvoja. Missään tapauksessa tämä informaatio ei korvaa lääkärin antamia ohjeita. Emme ota vastuuta hoitomenetelmien mahdollisesti aiheuttamista vahingoista, jos erikoislääkäriä ei ole konsultoitu ennen hoidon aloittamista. Tällä sivustolla esiintyvän informaation käyttö ilman asiantuntijan valvontaa katsotaan itselääkinnäksi.