Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Comparativas de extensores de pene

Hel. 1, 2010. Peniksensuurennuslaitteet voivat aluksi vaikuttaa täsmälleen samanlaisilta. Näin ei kuitenkaan ole. Markkinoilta löytyvien useiden mallien välillä on huomattavia eroja. Laitteiden vertailussa on otettava huomioon valmistus- ja laatusertifikaatit, lääketieteelliset sertifikaatit, lääkäreiden suositus, sekä laitteen näkyvyys tiedotusvälineissä.

Vetolaitteiden vertailu voi aluksi tuntua monimutkaiselta, mutta omiin tutkimuksiimme perustuvan vertailun avulla juuri sinulle parhaiten sopivan tuotteen valinnan tulisi helpottua huomattavasti.

Koska suuri osa näistä laitteista valmistetaan Euroopassa, on hyvin tärkeää, että laitteella on Euroopan Terveyskomission myöntämä tuotteen turvallisuuden ja laadun takaava CE-merkki. Emme suosittele milloinkaan hankkimaan vetolaitetta, jolta kyseinen merkki puuttuu.

*Seuraavat lääketieteen ammattilaiset ovat hyväksyneet tämän tuotteen:
Dr Salguero – Rekisteri numero: 22831

Peniksensuurennus.com in viimeinen johtopätös.

Gnetics Extender

Gnetics Extender

Gnetics Extenderin patentoitu teknologinen kehittyneisyys vakuutti alan asiantuntijoista koostuneen raatimme. Laitteen edistyneet teknologiset yksityiskohdat sekä korkeatasoinen muotoilu mahdollistavat ennen näkemättömän käyttömukavuuden ja tehon. Gnetics eroaa muista vetolaitteesta erityisesti uudenaikaisen, laitteen pyörivän liikkeen mahdollistavan, Ergoturn-teknologiansa ansiosta. Laitteen käyttömukavuus on Ergoturn-teknologian ansiosta aivan omaa luokkaansa. Gneticsin muita etuja ovat:

  • Sisäänrakennettu kello/kronometri
  • Multifunktionaalinen silikonikiinnitys
  • Ergonominen ja moderni muotoilu
  • Varmat ja kestävät kiinnitysosat

Gneticsillä on CE-turvamerkintä ja laite kuuluu I-tyypin lääketieteellisenä laitteena Euroopan Unionin rekisteriin. Laite on myös urologian ja seksologian asiantuntijoiden suosittelema. Laitteella on kolmen kuukauden palautustakuu. Tuotteen ostajalle saa kaupan päälle peniksen kasvattamiseen tarkoitetun harjoitusohjelman, pakkauksen täysin luonnonmukaisia mieskuntoa kasvattavia tabletteja, sekä peniksen terveyttä, erektioita ja ejakulaatioita koskevan oppaan.

Edellisen perusteella voimme varmuudella todeta Gneticsin olevan tämänhetkisten markkinoiden paras vetolaite.

Tämä tuote on terveystuote (luokka I) ja sen käyttämiseksi ei tarvita lääkärin reseptiä.

 

Jes-Extender

JesExtender

JesExtender niin koonsa, muotoilunsa kuin laatunsakin puolesta. Näin ollen laite on yksi markkinoiden parhaista.

Kahden ensimmäisen vetolaitteen tapaan Jes-Extenderillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Laitteella on myös saavutettavat tulokset takaavat laatu- ja turvallisuustakuut.

Tämä tuote on terveystuote (luokka I) ja sen käyttämiseksi ei tarvita lääkärin reseptiä.

 

MaleEdge

MaleEdge on myöskin I-tyypin lääketieteellinen laite, eikä sen käytöllä ole terveydellisiä haittavaikutuksia. MaleEdgellä on vaadittavat laatusertifikaatit, sekä lääketieteen ammattilaisten suositus. Laitteen ostaja saa kaupan päälle harjoitusohjelman, jonka ansiosta tuloksia saavutetaan nopeammin.

Laite ei ole teknologiselta edistyksellisyydeltään edellisen tasoa, mutta yksi parhaista tämänhetkisiltä markkinoilta löytyvistä vetolaitteista.

Tämä tuote on terveystuote (luokka I) ja sen käyttämiseksi ei tarvita lääkärin reseptiä.

 

YHTEENVETO

Penis rakentuu erilaisista itsenäisistä osista. Paisuvainen, corpus cavernosum, vaikuttaa erektion kovuuteen verenkierron avulla. Mitä enemmän paisuvaiseen virtaa verta, sitä suurempi ja voimakkaampi erektio on. Orgasmissa siemenneste purkautuu virtsaputkea pitkin ulos. Peniksen erektiokoko määräytyy sen mukaan, paljonko verta siihen mahtuu.

MITEN SE TOIMII?

Laitteiden toiminta perustuu venytysvoimaan, jolla peniksen vartta pidennetään. Varren pituuden kasvu tapahtuu, kun peniksen solut sopeutuvat venytysvoimaan ja kasvattavat uusia soluja. Venytysperiaatetta on käytetty plastiikkakirurgiassa jo pitkään kudoksen lisäämiseksi. Syntynyttä kudosta käytetään korvaamaan syystä tai toisesta vaurioitunutta solukkoa. Venytystä käytetään myös ortopediassa luiden pituuden kasvattamiseen. Vanhoissa kulttuureissa, joissa kehon osien muokkaus on ollut yleistä, on venytystä käytetty hyvin monella tapaa. Esimerkkejä ovat Afrikan ja Amatsonin heimojen huulten ja korvien kasvatus venyttämällä.

TUOTTEEN KÄYTÖN SIVUVAIKUTUKSET

Gnetics-vetolaitteen käytöllä ei ole sivuvaikutuksia silloin kun laitteen käyttösuosituksia noudatetaan.

Gnetics-vetolaitteen käyttöä ei suositella eturauhasen tai muun genitaalialueen syövästä, siemennuoran suonikohjuista, eturauhastulehduksesta tai sukupuolitaudeista kärsiville.

Laitteen käyttö ei aiheuta allergiaa saamansa antiallergisen käsittelyn vuoksi

* Tämä vertailu on tehty täysin objektiivisin perustein. Vertailuperusteina on käytetty jokaisen vetolaitteen kotisivuilta löytyvää informaatiota yhdessä asiakaspalautteen kanssa.

Sivuillemme kerätty informaatio esittelee peniksen suurennusta koskevia mahdollisuuksia ja antaa aiheeseen liittyviä neuvoja. Missään tapauksessa tämä informaatio ei korvaa lääkärin antamia ohjeita. Emme ota vastuuta hoitomenetelmien mahdollisesti aiheuttamista vahingoista, jos erikoislääkäriä ei ole konsultoitu ennen hoidon aloittamista. Tällä sivustolla esiintyvän informaation käyttö ilman asiantuntijan valvontaa katsotaan itselääkinnäksi.