Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Toimiiko peniksensuurennuslaite todella?

Tam. 30, 2010. Peniksensuurennuslaite on erittäin tehokas tapa kasvattaa penistä. Sen toiminta ja tulokset ovat taattuja. Laitteen valmistuksen apuna on käytetty lääketieteellisiä tutkimuksia, joten hyvät tulokset ovat taattuja. Parhaat peniksensuurennuslaitteet on luokiteltu Euroopan Unionin terveysviranomaisten toimesta luokkaan 1 kuuluviksi lääketieteellisiksi välineiksi ja niillä on sen mukainen CE-merkintä takaamassa laitteiden hyvän laadun.

Hanki 3 videota ilmaiseksi
Voimassa vain tämän päivän ajan, saat 3 videota ilmaiseksi joiden avulla opit pidentämään penistäsi

Markkinoilta löytyy erilaisia peniksensuurennuslaitteita. Laitteiden välillä on kuitenkin olemassa suuria eroja. Suurimmalla osalla tuotteista on tunnettujen urologien ja lääkäreiden viralliset todistukset ja Euroopan Unionin terveysviranomaiset ovat hyväksyneet tuotteen. Laitteilla ei ole minkäänlaisia terveydellisiä sivuvaikutuksia.

Toimintatapa?

Laitteiden toiminta perustuu venytysvoimaan, jolla peniksen vartta pidennetään. Varren pituuden kasvu tapahtuu, kun peniksen solut sopeutuvat venytysvoimaan ja kasvattavat uusia soluja. Venytysperiaatetta on käytetty plastiikkakirurgiassa jo pitkään kudoksen lisäämiseksi. Syntynyttä kudosta käytetään korvaamaan syystä tai toisesta vaurioitunutta solukkoa. Venytystä käytetään myös ortopediassa luiden pituuden kasvattamiseen. Vanhoissa kulttuureissa, joissa kehon osien muokkaus on ollut yleistä, on venytystä käytetty hyvin monella tapaa. Esimerkkejä ovat Afrikan ja Amatsonin heimojen huulten ja korvien kasvatus venyttämällä.

Peniksenkasvatuslaitteita on monenlaisia. Suurin osa laitteista rakentuu peniksen alaosaan tulevasta muovisesta renkaasta, johon kaksi liikkuvaa metallista aisaa on kiinnitetty. Nämä liittyvät edelleen muoviseen tukiosaan ja silikonivyöhön, jotka yhdessä pitävät terskan paikallaan. Instrumentin koko ja käyttömukavuus mahdollistavat sen pitämisen eri tilanteissa sekä vaivattoman irrottamisen.

Laite asetetaan paikalleen peniksen ollessa lepotilassa ja sitä käytetään päivittäin neljä-yhdeksän tuntia. Näin aikaansaadaan noin puolen senttimetrin kuukausittainen kasvu. Menetelmää tulisi käyttää neljä-kuusi kuukautta halutuista tuloksista riippuen. Saavutetut tulokset ovat elinikäisiä.

Tulokset?

  • Peniksen erektiopituus kasvaa kolme-neljä senttimetriä.
  • Muutosta tapahtuu kolme-neljä senttimetriä myös lepopituudessa..
  • Peniksen ympärysmitta kasvaa noin yhdellä senttimetrillä.
  • Tapauksissa, joissa peniksen varsi on haittaavasti käyrä (esim. Petroniesin sairaus) parannusta tapahtuu noin 40 prosentissa tapauksista.
  • Itseluottamus ja seksielämä Voivat parantua.

TUOTTEEN KÄYTÖN SIVUVAIKUTUKSET

Gnetics-vetolaitteen käytöllä ei ole sivuvaikutuksia silloin kun laitteen käyttösuosituksia noudatetaan.

Gnetics-vetolaitteen käyttöä ei suositella eturauhasen tai muun genitaalialueen syövästä, siemennuoran suonikohjuista, eturauhastulehduksesta tai sukupuolitaudeista kärsiville.

Laitteen käyttö ei aiheuta allergiaa saamansa antiallergisen käsittelyn vuoksi

* Tämä vertailu on tehty täysin objektiivisin perustein. Vertailuperusteina on käytetty jokaisen vetolaitteen kotisivuilta löytyvää informaatiota yhdessä asiakaspalautteen kanssa.


Sivuillemme kerätty informaatio esittelee peniksen suurennusta koskevia mahdollisuuksia ja antaa aiheeseen liittyviä neuvoja. Missään tapauksessa tämä informaatio ei korvaa lääkärin antamia ohjeita. Emme ota vastuuta hoitomenetelmien mahdollisesti aiheuttamista vahingoista, jos erikoislääkäriä ei ole konsultoitu ennen hoidon aloittamista. Tällä sivustolla esiintyvän informaation käyttö ilman asiantuntijan valvontaa katsotaan itselääkinnäksi.