Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Usein kysyttyjä kysymyksiä peniksenlaajentajiin liityen

Toimikoo peniksen pidennys instrumentit?

Hel. 2, 2010. Lääketieteellinen instrumentti ,joka käyttää venytykseen perustuvaa periaatetta. Venytysvoima aiheuttaa elimistössä adaptoitumistarpeen kuormitukseen eivätkä aiheuta sivuvaikutuksia . Nämä venytys instrumentit on luokiteltu Euroopan Unionin terveysviranomaisten toimesta luokkaan 1 kuuluvaksi lääketieteelliseksi välineeksi ja sillä on sen mukainen CE-merkintä.

Mikä on näiden laitteitten toiminta?

On olemassa erilaisia laitteita, mutta suurin osa niistä koostuu muovisesta renkaasta (joka tulee peniksen alaosaan), johon on kiinnitetty kaksi dynaamista metallista aisaa. Nämä liittyvät edelleen muoviseen tukiosaan ja silikonivyöhön, jotka yhdessä pitävät peniksen terskan paikallaan. Instrumentin koko ja käyttömukavuus mahdollistavat sen pitämisen eri tilanteissa ,sekä vaivattoman irrottamisen. Instrumentti laitetaan päälle peniksen ollessa lepotilassa ja pidetään päällä päivittäin 4- 9 tuntia.

Toimiiko ne tosiaan?

Kyllä. On olemassa tytyväisten asiakaiten komentteja, lääketieteellisesti tutkittuja ja testatuja, jotka takaavat sen oikean toiminnan. Takaame että peniksen pidenys laite kasvattaa peniksen pituutta, sekä sen ympärysmittaa ,jos sitä käytetään ohjeiden mukaisesti.

Ovatko tulokset pysyviä?

Kyllä,ohjelman lopetettuanne huomatte suuren eron pituudessa ja ympärysmitassa. Tuloksien pysyvys johtuu sitä, että sopeutuminen tapahtuu peniksen rakenteiden solutasolla, kasvattamalla uusia soluja.

Ovatko peniksen pidenyslaitteet varmoja, vai voivatko ne haavoittaa penistäni?

Peniksen pidennys instrumentit ovat varmoja. Mutta ,jotta voimme taata niiden oikean ja varman toiminnan ne pitää olla luokiteltu Euroopan Unionin terveysviranomaisten toimesta luokkaan 1 kuuluvaksi lääketieteelliseksi välineeksi ja olla sen mukainen CE-merkintä. Lisäksi olisi hyvä jos nillä olisi ISO merkinät.

Onko Andropeniksellä tieteellisiä tutkintoja?

Kyllä, on olemassa instrumenteja ,joilla ei olle lääkärien takuuta, ainostaan joillakin merkeillä on urologien hyväksyntä. Sen vuoksi suosittelemme aina tuotteita joilla on kaikki takuut ja voimassa olevat suositukset.

Mitkä tulokset voin saavuttaa?

Voit saavuttaa pysyvän peniksen pidennyksen ja ympärysmitan kasvun erektiossa sekä lepotilassa.Ja 40% parannus tapauksissa ,joissa peniksen varsi on haittaavasti käyrä. Tulokset saattavat parantaa itseluottamusta ja seksuaalista elämää.

Onko laitteen pito haittaava?

Ei ole. Instrumentin koko ja käyttömukavuus, mahdollistavat sen pitämisen eri tilanteissa, esim istuessanne tai jopa nukuessanne. Laite on pieni kokoinen ,joten ulkoasusta ei voi päätellä mitään.

Kuinka pitkään laitetta käytetään?

Suosittellemme 4-9 tuntia päivässä, voitte pitää myös lepotaukoja.

Voiko laitetta käyttää myös yöllä?

Kyllä, vaikka jotkut asiakkaat huomaavat laitteen liikkuneen paikaltaan, koska liikkuvat paljon nukkuessaan tai kokevat erektion unessa ollessaan.

Tarvitsenko lääkärin seurantaa ohjelmata tehdessäni?

Ei.Voitte käydä lääkärissä kysymässä, onko tuote tosiaan tehokas , jotta varmistatte onko ohjelma tarkoitettu teidän tilanteessanne. Mutta se ei ole tarpeellista.

Tarvitsenko lääkärin reseptiä?

Et.

Onko haittaa, jos yhtenä päivänä ei pidä laitetta?

Ei, mutta olisi hyvä pitää laitetta pidempään seuraavana päivänä.

Voinko käyttää muita hoitoja tämän ohjelman kanssa?

Kyllä.Monet asiakkaistamme käyttävät monia hoitoja yhtä aikaa, parantamalla näin tuloksia. Esim. voit käyttää peniksen pidennys instrumenttia, sekä peniksen pidennys pillereitä ,jotta saavutat nopeamat ja tehokkammat tulokset.

Hanki 3 videota ilmaiseksi
Voimassa vain tämän päivän ajan, saat 3 videota ilmaiseksi joiden avulla opit pidentämään penistäsi

Sivuillemme kerätty informaatio esittelee peniksen suurennusta koskevia mahdollisuuksia ja antaa aiheeseen liittyviä neuvoja. Missään tapauksessa tämä informaatio ei korvaa lääkärin antamia ohjeita. Emme ota vastuuta hoitomenetelmien mahdollisesti aiheuttamista vahingoista, jos erikoislääkäriä ei ole konsultoitu ennen hoidon aloittamista. Tällä sivustolla esiintyvän informaation käyttö ilman asiantuntijan valvontaa katsotaan itselääkinnäksi.