Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Ingredientes de las píldoras de aumento de pene

Tam. 21, 2010. Kaikki aineosat ovat sataprosenttisia luontaistuotteita, eikä niiden käytöllä ole terveydellisiä sivuvaikutuksia. Kaikki aineosat ovat kasviperäisiä, eikä niissä ole synteettisiä tai kemiallisia aineosia. Nämä tuotteet eivät ole FDA:n vaarallisten tuotteiden listalla. Ennen tuotteen käytön aloittamista tulee asiakkaan tarkistaa, kuuluuko kyseinen tuote Euroopan Unionin rekisteriin, joka on ainoa täysin varma todiste raaka-aineiden laadusta ja turvallisuudesta.

Hanki 3 videota ilmaiseksi
Voimassa vain tämän päivän ajan, saat 3 videota ilmaiseksi joiden avulla opit pidentämään penistäsi

Ovatko kaikki aineosat turvallisia?

Kyllä. Kuten olemme maininneet jo aiemmin, tablettien aineosat ovat täysin turvallisia, silloin kun ne kuuluvat Euroopan Unionin rekisteriin. Seuraavassa selostamme tarkemmin näiden aineosien toimintaa ja vaikutusta.

Pillereiden aineosat

Korean Red Ginseng

Ginsengiä käytetään parantamaan heikkoutta. On myös lääketieteellisesti todistettu, että se on sukupuolisia kykyjä kiihottava tuote. Ginsengiä käytetään impotenssin, nopean laukeamisen ja seksuaalisen kyvyttömyyden hoitoon. Ginseng auttaa ja parantaa verenkiertoa sekä kiihottaa ihmistä fyysisesti ja henkisesti.

Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris on Kiinassa tuhansia vuosia kiihottumiseen käytetty voimakas lääkekasvi. Tutkimuksissa sen on huomattu suurentavan miesten testosteronitasoa.

Ginkgo Biloba

Ginko Biloba kiihottaa aivojen toimintaa ja parantaa muistia. Se parantaa myös hapen kiertoa aivoissa ja suurentaa ja parantaa verenkiertoa, joka vuorostaan parantaa miehen erektiokykyä.

Epimedium Sagittatum

 Epimedium Sagittatum löytyi jo 200 vuotta eKr. Tarina kertoo, kuinka kiinalaisen vuohilauman seksivietti kasvoi niiden syötyä tätä kasvia. Kiinalaiset huomasivat kasvin olevan erinomainen tapa kasvattaa miehen seksuaalista kiihotusta. Ainesosa parantaa myös testosteronitasoa ja lisää seksuaalisia haluja. Kiinassa sitä on käytetty tuhansia vuosia. Tärkeät lääkärit ovat nyttemmin huomanneet sen parantavan voiman erektiohäiriöiden hoidossa.

Catuaba

 Catuabaa käytettään parantamaan miesten impotenssiongelmia ja elinten toimintaa. Catuaba sisältää suuren määrän mineraaleja, jotka ovat miehille tarpeen. Näitä mineraaleja ovat erityisesti magnesium, kalium ja kalkki.

Muira Pauma

Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet tämän kasvin erittäin tehokkaaksi seksuaalisten häiriöiden parantamisessa.

Herba Epimedii

Tämämkin kasvin teho seksuaalihäiriöden parantamisessa on osoitettu tutkimuksin.

Saw Palmetto

Saw Palmettoa käytettiin muinaisissa kulttuureissa seksuaalisten halujen kasvattamiseen. Nykyään sitä käytetään eturauhasen vaivojen hoitoon.

Edellä on esitelty peniksen kasvatukseen tarkoitettujen pillereiden pääainesosat. Edellämainitut raaka-aineet ovat tuloksien kannalta tärkeimmät ja vaikka tuote sisältäisi muitakin aineksia, ne eivät ole lopputuloksen kannalta yhtä oleellisia. On tärkeää muistaa, että tuotteen laatu ei määräydy ainesosien määrän vaan niiden laadun ja luotettavuuden mukaan.

TUOTTEEN KÄYTÖN VÄLTTÄMINEN

Emme suosittele pillereiden käyttöä korkeasta verenpaineesta, sydänvaivoista, eturauhasen toimintahäiriöistä tai allergioista kärsiville. Ohjelman käyttöä ei suositella myöskään jotakin lääkettä säännöllisesti käyttäville.

Harjoitusten tekemistä emme suosittele peniksen alueen haavoista tai muista vaivoista kärsiville.

Edellä esitelty tuotteiden vertailu on tehty tuotteiden kotisivuilta löytyvän informaation, sekä tuotteiden käyttäjien arvioiden perusteella.

Sivuillemme kerätty informaatio esittelee peniksen suurennusta koskevia mahdollisuuksia ja antaa aiheeseen liittyviä neuvoja. Missään tapauksessa tämä informaatio ei korvaa lääkärin antamia ohjeita. Emme ota vastuuta hoitomenetelmien mahdollisesti aiheuttamista vahingoista, jos erikoislääkäriä ei ole konsultoitu ennen hoidon aloittamista. Tällä sivustolla esiintyvän informaation käyttö ilman asiantuntijan valvontaa katsotaan itselääkinnäksi.