Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Peniksen suurennukseen tarkoitettujen harjoitusohjelmien vertailua

Tam. 25, 2010. Peniksen suurennukseen tarkoitetut harjoitusohjelmat ovat asiantuntijoiden mukaan yleisin menetelmä peniksen koon suurentamiseen sekä muiden seksuaaliseen suorituskykyyn liittyvien osa-alueiden parantamiseen, sillä se on halvin kaikista markkinoilta tähän tarkoitukseen löytyvistä hoitokeinoista.

Tietty ahkeruus ja säännöllisyys ovat vaatimuksena näiden uudenaikaisten ja perinteisten tekniikoiden yhdistelmistä koostuvien ohjelmien seuraamiseen (viisi tai kuusi päivää viikossa on yleisin ohje). Niihin kuuluu laaja valikoima harjoituksia, jotka on jaoteltu eri kategorioihin sen mukaan mihin alueeseen ne vaikuttavat tai mitä ominaisuuksia ne vahvistavat, kuten esim: pituus, paksuus, siemensyöksyn hallinta, suoruus jne. Toisinsanoen osa tekniikoista tähtää paksuuden kasvattamiseen ja osa pidentämiseen (jelquing-tekniikat). 

Kaikki markkinoilla olevat harjoitusohjelmat peniksen suurennukseen eivät kuitenkaan ole luotettavia. On olemassa useita valmistajia ja jokaisella on luonnollisesti omat hyvät ja huonot puolensa. Sivustolta peniksensuurennus.com saatujen tietojen perusteella olemme tutkineet Espanjan markkinoilla saatavilla olevia erilaisia peniksen suurentamiseen tarkoitettuja harjoitusohjelmia ja olemme laatineet yksityiskohtaisen vertailun, joka perustuu laatu-hinta suhteeseen, asiakaspalveluun ja muihin tärkeisiin tekijöihin. Tämä vertailu on hyvä ohje sinulle valitessasi oikeaa ohjelmaa. Vertailun laajentamiseksi käytimme  myös lukijoiden mielipiteitä ja olemme tulleet siihen johtopäätökseen,että tehokkain ohjelma saavutettujen tulosten perusteella on Naturpenis.


tablacuadro

*Seuraavat lääketieteen ammattilaiset ovat hyväksyneet tämän tuotteen:
Dr Salguero – Rekisteri numero: 22831
Dr Salas – Rekisteri numero: 4517 - 9
Dr Arana – Rekisteri numero: 6785


Loppuyhteenveto

Nº1. Naturpenis.com

naturpenisNaturpenis on tällä hetkellä internetin vierailluin peniksen suurentamisohjelma Espanjassa. Ohjelma yhdistää täydellisesti harjoitusrutiinit uusimpaan videoteknologiaan. Sen kattava palvelu tarjoaa yli 30 ammattitaitoista videota ja selittävää kuvaa, joissa neuvotaan yksityiskohtaisesti ja yksinkertaisten ohjeiden avulla kaikki ohjelman sisältämät harjoitukset. Sivuille kootaan lähes päivittäin uutisia, artikkeleita ja yksityiskohtaisia tutkimuksia sivuston päivittämiseksi ja jäsenten pitämiseksi ajantasalla.

Muista harjoitusohjelmista poiketen on Naturpenis markkinoiden ainoa arvostettujen urologien ja alan asiantuntijoiden tukema ja suosittelema ohjelma. Sillä on käytettävissään kyseisten ammattilaisten allekirjoittamia aitoja palautteita- kuin myös äänipalautteita asiakkailta, jotka ovat olleet tyytyväisiä saavuttamiinsa tuloksiin. Se sisältää niinikään tyytyväisten asiakkaiden aitoja “ennen ja jälkeen-valokuvia”, rahat takaisin-takuun ja sarjan bonuksia tai lahjoja, jotka vaihtelevat tilausten mukaan. Kaikki tämä tekee Naturpenis- ohjelmasta epäilemättä alansa uudenaikaisimman ja suosituimman ohjelman. 

 

Nº2. Alargamiento-Natural.com

Alargamiento Natural

Toisella sijalla on Alargamiento-Natural, jolla on myös hyvin suuri määrä asiakkaita. Sillä on Naturpenis.comin tavoin täydellisen kattava sivusto. Ohjelma on yksikertainen suorittaa, mutta silti tehokas. Se ei kuitenkaan sisällä videoita ja se koostuu ainoastaan kymmenestä harjoituksesta (vertaa Naturpenikseen, joka sisältää 32). Sillä on sitävastoin animaatiokuvia, joissa vaihe vaiheelta opetetaan eri tekniikoiden oikeoppinen suorittaminen. Se ei myöskään ole saanut seksologien ja urologien suosituksia – kuten ei mikään muukaan Espanjan markkinoilla olevista ohjelmista Naturpenis-ohjelmaa lukuunottamatta .

 

Nº3. PeneAna.com

peneanaSeuraavana vuorossa on Peneana, jolla myöskin on hyvin kattava palvelu. Ohjelmaan sisältyy ammattitaitoiset videot, mutta harjoitusten määrä jää alle kymmeneen. Tämä ohjelma ei ole lääkäreiden suosittelema (ks yllä), se ei myöskään julkaise asiakkaiden palautteita. Ohjelmalla on rahat takaisin-takuu sekä tilaajabonus, se on myös hyvin edullinen (kahta edellistä ohjelmaa edullisempi, mutta web-sivut eivät ole yhtä korkealaatuiset). Yhteenvetona voidaan sanoa, että Peneanan tarjoama palvelu on tehokas, mutta se ei ole yhtä täydellinen kuin kaksi edellä mainittua ohjelmaa.

 

Nº4. NewPene.com

newpeneNeljännelle sijalle tulee Newpene, jolla on myös rahojen palautus- takuu ja ilmaisia bonuksia. Myöskään tällä sivustolla ei ole lääkäreiden suosituksia tai asiakkaiden antamia palautteita, mikä epäilemättä vaikuttaa ohjelman uskottavuuteen. Tämän sivuston heikko kohta on kuitenkin mielestämme videoiden puute. Tekniikoiden määrä jää alle kymmeneen ja sivusto ei ole erityisen korkealaatuinen. Toisaalta taas ohjelma on edullisempi kuin edellä mainitut ohjelmat.

 

Nº5. PeneSalud.com

penesaludSeuraavalla sijalla on Pene salud. Sivusto tarjoaa suurinpiirtein saman palvelun kuin edeltäjänsä, mutta myös tältä ohjelmalta puuttuu tärkeä ja oleellinen elementti: lääkäreiden antamat suositukset. Sivuston tarjoama informaatio on hyvä ja monipuolinen, mikä mielestämme on ohjelman onnistunein osa-alue. Newpene ohjelman tavoin sillä ei myöskään ole videoita. Paljon muuta emme tästä ohjelmasta saa irti.

 

Nº6. PeneMaster.com

penemaster Penemaster on seuraavana listalla. Ei videoita ja alle kymmenen harjoitusta. Ei bonuksia eikä lääkäreiden suosituksia. Löydämme kahden ohjelmaa seuranneen asiakkaan ennen/jälkeen –valokuvat. Parasta tässä ohjelmassa on rahojen palautus-takuu.

  

Nº7 PeneXL.com

penexlViimeisenä peneXL, joka ei sekään kerää pisteitä edukseen. Sillä on alle kymmenen tekniikkaa eikä videoita. Se vaikuttaa sitäpaitsi huijaukselta, sillä sivustolla väitetään, että seksologit ja alan ammattilaiset ympäri maailmaa pitävät ohjelmaa Internetin täydellisimpänä,  vakavasti otettavimpana ja parhaimpana ohjelmana luonnolliseen ja riskittömään peniksen suurentamiseen. Emme kuitenkaan löydä sivuilta ainuttakaan lääkäreiden allekirjoittamaa suositusta tai palautetta. Mystistä.MITEN SE TOIMII?

Laitteiden toiminta perustuu venytysvoimaan, jolla peniksen vartta pidennetään. Varren pituuden kasvu tapahtuu, kun peniksen solut sopeutuvat venytysvoimaan ja kasvattavat uusia soluja. Venytysperiaatetta on käytetty plastiikkakirurgiassa jo pitkään kudoksen lisäämiseksi. Syntynyttä kudosta käytetään korvaamaan syystä tai toisesta vaurioitunutta solukkoa. Venytystä käytetään myös ortopediassa luiden pituuden kasvattamiseen. Vanhoissa kulttuureissa, joissa kehon osien muokkaus on ollut yleistä, on venytystä käytetty hyvin monella tapaa. Esimerkkejä ovat Afrikan ja Amatsonin heimojen huulten ja korvien kasvatus venyttämällä.

TUOTTEEN KÄYTÖN VÄLTTÄMINEN

Naturpenis-ohjelmaan kuuluvat harjoitukset ja tekniikat ovat luonnonmukaisia ja turvallisia. Ohjelman käyttöön ei liity terveydelle haitallisia sivuvaikutuksia, kunhan annettuja ohjeita noudatetaan.

Harjoitusten tekemistä ei suositella peniksen alueen vaivoista tai sairauksista kärsiville.

 

Sivuillemme kerätty informaatio esittelee peniksen suurennusta koskevia mahdollisuuksia ja antaa aiheeseen liittyviä neuvoja. Missään tapauksessa tämä informaatio ei korvaa lääkärin antamia ohjeita. Emme ota vastuuta hoitomenetelmien mahdollisesti aiheuttamista vahingoista, jos erikoislääkäriä ei ole konsultoitu ennen hoidon aloittamista. Tällä sivustolla esiintyvän informaation käyttö ilman asiantuntijan valvontaa katsotaan itselääkinnäksi.