Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Raaka-aineet

Hel. 7, 2010. Kaikki pillereiden valmistukseen käytetyt raaka-aineet ovat sataprosenttisen luonnonmukaisia, eikä niillä ole minkäänlaisia terveydellisiä sivuvaikutuksia. Kaikki raaka-aineet ovat kasvipohjaisia, eikä niissä ole synteettisiä tai keinotekoisia ainesosia. On kuitenkin hyvä varmistua, että valitsemasi tuote kuuluu EU-rekisteriin, joka on ainoa varma takuu tuotteen valmistukseen käytettyjen raaka-aineiden laadusta ja turvallisuudesta.

Hanki E-kirja ilmaiseksi
Voimassa vain tämän päivän ajan, saat E-kirjamme ilmaiseksi, jonka avulla opit lisäämään siemennesteesi määrää sekä parantamaan erektioitasi.

Ovatko kaikki pillereiden valmistukseen käytetyt raaka-aineet turvallisia?

Ehdottomasti. Kuten jo aikaisemmin olemme maininneet, pillereiden raaka-aineet ovat täysin turvallisia kun tuote kuuluu EU-rekisteriin. Seuraavassa selitämme yksityiskohtaisemmin kuinka valmistukseen käytetyt raaka-aineet vaikuttavat tuotteen avulla saavutettaviin tuloksiin.

Mitä raaka-aineita pillereiden valmistukseen on käytetty?

Epimedium Sagittatum

Kiinassa Epimediumia on käytetty vuosisatojen ajan ja nyt vihdoin myös länsimaissa on ymmärretty sen parantava vaikutus erektioon ja seksiaktin aikaisten tuntemusten vahvistamiseen. Epimedium vapautta testosteronia, joka lisää ja pitkittää seksuaalista halua.

Tämä kasvi stimuloi libidoa ja testosteronitasoa, joka lisää spermantuotantoa.

 Ginkgo Biloba

Tämä vanha kiinalainen lääke on yli kahdentuhannen vuoden ajan auttanut sisältämänsä ginsengin avulla erektiovaikeuksista kärsiviä miehiä. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että ginseng vaikuttaa keskushermostoon ja kivesten kudoksiin.

Muira Pauma

Parantaa uusiutumiskykyä, verenkiertoa, verenpainetta, hermostoa ja kilpirauhasen toimintaa.

Uusimmat kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet Miura Pauman kuoren tehon erektiovaikeuksien hoidossa.

Semen Cuscutae

Siemeniä käytetään ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon. Siemenillä voidaan hoitaa myös alavatsakipuja, jotka usein ilmaantuvat munuaisen vajaatoiminnan yhteydessä – joka aiheuttaa myös seksuaalista heikkoutta. Cuscuta-siemenillä voidaan myös ravita spermaa ja voimistaa seksuaalielimien hermostoja. Siemeniä käytetään miehen hedelmällisyyden parantamiseen ja naisilla perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä siemeniä on käytetty potenssilääkkeenä.

Tyrni

Tyrni on voimakas antioksidantti, joka parantaa verenkiertoa ja lisää hapen määrää sydämessä, joka puolestaan vähentää verenpainetta ja sydänlihaksen painetta. Tyrni parantaa verisuonia ja verenkiertoa myös muualla elimistössä. Tyrnin on osoitettu myös vähentävän kolesterolia.

Sinkkioksidi

Sinkki on perustavanlaatuinen mineraali entsyymintuotannossa. Se on myös erittäin tärkeä proteiinisynteesissä ja hiilihydraattien aineenvaihdunnassa.

Sinkkiä esiintyy suurissa määrin miehen siemensyöksyssä ja sillä on tärkeä osa eturauhasen hyvinvoinnin ylläpidossa. Sinkkivaje yhdistetään sperman vähäiseen liikkuvuuteen erityisesti, jos testosteronitaso on alhainen.

Näissä luonnonmukaisissa tuotteissa voi olla myös muita ainesosia, jonka vuoksi tuotekuvauksissa voi siis esiintyä muitakin raaka-aineita. Esittelemämme raaka-aineet ovat kuitenkin tuotteen toiminnan kannalta oleelliset.

TUOTTEEN KÄYTÖN SIVUVAIKUTUKSET

Kaikki tuotteen valmistuksessa käytetyt raaka-aineet ovat 100-prosenttisen luonnonmukaisia ja turvallisia, eikä niiden käytöllä ole minkäänlaisia terveydellisiä sivuvaikutuksia. Ennen tuotteen käytön aloittamista tulee kuitenkin varmistua, ettei yksikään raaka-aineista aiheuta käyttäjälleen allergiaa. Tuotteen käyttöä ei suositella korkeasta verenpaineesta kärsiville.

Sivuillemme kerätty informaatio esittelee peniksen suurennusta koskevia mahdollisuuksia ja antaa aiheeseen liittyviä neuvoja. Missään tapauksessa tämä informaatio ei korvaa lääkärin antamia ohjeita. Emme ota vastuuta hoitomenetelmien mahdollisesti aiheuttamista vahingoista, jos erikoislääkäriä ei ole konsultoitu ennen hoidon aloittamista. Tällä sivustolla esiintyvän informaation käyttö ilman asiantuntijan valvontaa katsotaan itselääkinnäksi.