Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Peniksen pidennysleikkasu on kirurginen toimenpide, jossa katkaistaan häpyluuta ja penistä yhdistävät sidokset. Tämä mahdollistaa osittain piilossa olleen peniksen ulottua vartalosta ulommaksi ja antaa siten visuaalisesti lisää pituutta. Tämä leikkaus suoritetaan yleisanestesiassa. Ihoviilto tehdään alavatsaan häpykarvojen alueelle, siittimen juureen – näin arpi jää kohtalaisen huomaamattomaksi.

Hanki 3 videota ilmaiseksi
Voimassa vain tämän päivän ajan, saat 3 videota ilmaiseksi joiden avulla opit pidentämään penistäsi

Peniksen pidennysleikkaus on melko tuloksiin verraten melko kallista, sillä se miten paljon penistä on mahdollista pidentää, rippuu täysin potilaan ruumiinrakenteesta ja selviää vasta leikkauksen jälkeen. Peniksen pidennysleikkaus, kuten kaikki muutkin kirurgiset toimenpiteet, sisáltää myös riskin. Tämän takia suosittelemme kaikkia sivuillamme vierailevia kävijöitä tutustumaan myös erilaisiin luonnollisiin peniksen pidennys vaihtoehtoidin.

Peniksen pidennys on tänä päivänä helpompaa kuin koskaan aikaisemmin ja markkinoilta löytyy useita erilaiseia peniksen pidennys tuotteita. Yksi suosituimmista peniksen pidennys tuotteista on peniksen pidennys pillerit. Nykyaikana on olemassa myös entistä enemmän ei kirurgisia vaihtoehtoja, esimerkiksi erilaisia laitteita ja harjoitusohjelmia joiden avulla peniksen pidennys onnistuu luonnonmukaisella ja tehokkaalla tavalla. Jokainen peniksen pidennys menetelmä on hieman erilainen ja niillä on omat hyvät ja huonot puolensa.

Asiakaspalvelu valmis henkilökuntamme vastaa mielellään kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä jos joku asia askarruttaa mieltäsi! Peniksensuurennus on helmpompaa ja turvallisempaa kuin olet kuvitellut!


Mitkä ovat suosituimpia peniksen suurennus menetelmiä?

Suurennusmenetelmiä: Pillerit Suurennusmenetelmiä: harjoitusohjelmat Suurennusmenetelmiä: Vetohoito
PILLERIT
HARJOITUSOHJELMAT
VETOHOITO
     
  FAQ
  FAQ
   

 

 

Sivuillemme kerätty informaatio esittelee peniksen suurennusta koskevia mahdollisuuksia ja antaa aiheeseen liittyviä neuvoja. Missään tapauksessa tämä informaatio ei korvaa lääkärin antamia ohjeita. Emme ota vastuuta hoitomenetelmien mahdollisesti aiheuttamista vahingoista, jos erikoislääkäriä ei ole konsultoitu ennen hoidon aloittamista. Tällä sivustolla esiintyvän informaation käyttö ilman asiantuntijan valvontaa katsotaan itselääkinnäksi.