Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

¿Qué piensan las mujeres?

Naisten mielipiteitä peniksen kokoa koskien

Tam. 12, 2010. Peniksen pituus huolettaa suurta osaa miehistä ja aihe puhuttaa myös naisia ympäri maailmaa. Peniksen koko tuntuu olevan tärkeä asia.

Hanki 3 videota ilmaiseksi
Voimassa vain tämän päivän ajan, saat 3 videota ilmaiseksi joiden avulla opit pidentämään penistäsi

Naiset sanovat usein hyvien tapojen vuoksi, että koolla ei ole väliä. Kuitenkin he mielellään valitsevat suuremman peniksen. On olemassa monia syitä siihen, miksi naiset valitsevat mieluiten miehiä, joilla on suurempi penis Tärkein näistä syistä on se, että he nauttivat seksistä enemmän, sillä suurempi penis tuottaa heille enemmän nautintoa.

Täma ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö miehet, joilla on normaali- tai pienikokoinen penis, pystyisi tuottamaan nautintoa kumppanilleen. Useat Naiset kuitenkin valitsisivat suuremman kokoisen peniksen. Miehillä, joilla on isokokoinen penis, on usein enemmän itseluottamusta ja voi olla, että heidän kykynsä tuottaa nautintoa kumppanilleen on tämän vuoksi suurempi.

Ei ole yhdentekevää, oletko komea tai ruma, pitkä tai lyhyt, lihava tai laiha, vahva tai heikko... Ei myöskään ole yhdentekevää, onko peniksesi suuri tai pieni. Tarpeellisen suuri koko tuottaa enemmän nautintoa naisille.

Markkinoilla on onneksi tuotteita ja hoitoja, jotka kasvattavat tehokkaasti peniksen pituutta ja ympärysmittaa, sekä erektion kovuutta. Ohjelmamme on luotu miehille, jotka haluavat parantaa seksielämäänsä ja tuottaa enemmän nautintoa kumppanilleen. Esittelemme tuotteita, jotka auttavat kasvattamaan penistä ilman tarvetta tuvautua kirurgisiin toimenpiteisiin.

Naisten kommentteja peniksen kokoon liittyen

“Lopetin suhteeni poikaystäväni kanssa kahden vuoden seurustelun jälkeen ja jatkan edelleen Sen Oikean etsimistä. Poikaystäväni penis oli kooltaan noin 13cm ja seksi hänen kanssaan oli kelvollista. Ajattelin, ettei peniksen koolla olisi merkitystä, mutta suhteeni päätyttyäni tutustuin mieheen, jolla oli suurempi ja kovempi  penis. Huomasin eron heti, uskomatonta! Seksi oli paljon parempaa.

(María,web sivulla kirjoitettu)

 "Minusta tuntuu pahalta sanoa tätä, mutta en nauti seksistä miesten kanssa, joilla on pieni penis."

Kate

 “Olen pahoillani pojat, mutta koolla on merkitystä. Pituus ei välttämättä ole niin oleellista, mutta ympärysmitta kyllä. Me naiset nautimme suurista peniksistä!“

(M.J.,web sivulla kirjoitettu)

"Minulle miehen peniksen koolla ei ole niin merkitystä, mutta jos voisin valita, valitsisin suuren peniksen. Monelle naiselle koolla on väliä, koska se tuottaa enemmän nautintoa."

(Cindy. Texas)

"On täysin totta, että suuri ja varsinkin paksu penis tuottaa enemmän nautintoa."

(Rebeca O.)

"Pidän suurista, yli 16 senttimetriä pitkistä peniksistä..!"

(Elsa)

Sivuillemme kerätty informaatio esittelee peniksen suurennusta koskevia mahdollisuuksia ja antaa aiheeseen liittyviä neuvoja. Missään tapauksessa tämä informaatio ei korvaa lääkärin antamia ohjeita. Emme ota vastuuta hoitomenetelmien mahdollisesti aiheuttamista vahingoista, jos erikoislääkäriä ei ole konsultoitu ennen hoidon aloittamista. Tällä sivustolla esiintyvän informaation käyttö ilman asiantuntijan valvontaa katsotaan itselääkinnäksi.