Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

¿Es posible alargar mi pene?

Tam. 11, 2010. Vastaus on lyhyt ja ytimekäs: kyllä. Nykyään on useita tapoja, joilla peniksen ominaisuuksia voidaan parantaa tarvitsematta turvautua kalliiseen ja vaaralliseen kirurgiaan. Tästä syystä haluamme, että lukijamme voivat tutustua kaikeen olemassaolevaan informatioon ja valita tarjolla olevien vaihtoehtojen välillä.

Hanki 3 videota ilmaiseksi
Voimassa vain tämän päivän ajan, saat 3 videota ilmaiseksi joiden avulla opit pidentämään penistäsi

Olemme tutkineet ja vertailleet merkittävän määrän olemassaolevia tapoja kasvattaa peniksen kokoa ja voimme vakuuttaa, että sekä pituutta että paksuutta on mahdollista kasvattaa melko helposti ja ilman sivuvaikutuksia. Käytännössä kaikki esittelemämme hoitotavat ja tuotteet ovat toimintatavaltaan samankaltaisia. Tästä syystä on erittäin tärkeää, että lukijamme tuntevat peniksen rakenteen.

Miten penis kasvaa?

Niin pillerit, vetohoito kuin harjoituksetkin takaavat peniksen muovautumisen ilman sivuvaikutuksia tai terveydellisiä haittavaikutuksia.

 1. PILLERIT
 2. Vaikutus perustuu siihen, että peniksen koko määräytyy siihen keräytyvän veren mukaan, joka paisuttaa elintä sisältäpäin. Nämä pillerit, jotka ovat valmistettu luonnomukaisista ainesosista, pyrkivät pakkaamaan verta peniksen alueelle ja näin kasvattamaan sen kokoa. Testosteronin tuotanto ja ääreisverenkierto tehostuu, joka samalla parantaa erektiovalmiutta ja kasvattaa peniksen pituutta ja paksuutta.

 3. VETOHOITO
 4. Vetohoidon  tapauksessa toimintaperuste on hiukan erilainen. Laajennusvaikutus perustuu kudosten lisääntymiseen jatkuvan vetovoiman tuloksena. Vetohoidossa käytettävät painot vaihtelevat 600 grammasta 1500 grammaan. Yhtäjaksoisen vetohoidon tuloksena kudoksissa tapahtuu rakenteellisia muutoksia ja peniksen pituus ja paksuus kasvavat. 

 5. HARJOITUKSET
 6. Kyseessä on sarja helposti toteutettavissaolevia harjoituksia, jotka harjoittavat paisuvais- ja valtimokudosta. Muutaman minuutin pituinen päivittäinen harjoittelu kasvattaa peniksen pituutta ja paksuutta. Tämä tekniikka pohjautuu englantilaisen tohtori Brian Richardsin 1970-luvulla tekemiin tutkimuksiin, joiden uskomattomat tulokset julkaistiin  British Journal of Sexual Medicinessä. Jelq-harjoituksen pohjalta kehitettiin sittemmin nykyaikaiset harjoitusohjelmat.

 7. KIRURGISET OPERAATIOT
 8. Operaatiossa leikataan peniksen häpyluuhun kiinnittävää häpyliitosta. Irroittamalla osittain peniksen sidekudosta saavutetaan elimen täyteen mittaansa suoristaminen. Paksuuden kasvattamiseksi ruiskutetaan rasvaa ihon alle siittimen varteen. Kaikkien muiden kirurgisten operaatioiden tapaan kyseessä on kallis ja vaarallinen toimenpide, jota emme suosittele. Jos kuitenkin päädyt valitsemaan kirurgisen vaihtoehdon, suosittelemme perinpohjaista aiheeseen tutustumista ennen operaation toteuttamista. 

 9. ANNOSTELUPUMPPU
 10. Menetelmässä penis sijoitetaan sylinteriin, josta elimeen johdetaan ilmaa. Emme missään nimessä suosittele tätä toimintatapaa, varsinkin kun peniksen normaali koko palautuu muutaman tunnin kuluttua operaatiosta. Lisäksi liiallisen paineen käyttö voi olla vaarallista.

 11. PAINOT
 12. Kyseessä on yksi vanhanaikaisimmista menetelmistä, joka perustuu peniksen kasvattamiseen painojen avulla. Emme tietenkään suosittele missään nimessä tätäkään tekniikkaa, joka voi olla jopa edellä mainittua vaarallisempi.

Yhteenveto de Peniksenhoito-opas.com

Nykyään on olemassa hyvin tehokkaita menetelmiä, joilla saavutetaan peniksen pituuden ja paksuuden pysyvä kasvu ilman tarvetta turvautua vaaralliseen kirurgiaan tai kivuliaisiin ja tehottomiin menetelmiin. Suosittelemme, että tutustut huolellisesti tarjoamaamme informaatioon ja vaihtoehtoisiin menetelmiin, jotta voit valita tarpeillesi ja kukkarollesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Sivuillemme kerätty informaatio esittelee peniksen suurennusta koskevia mahdollisuuksia ja antaa aiheeseen liittyviä neuvoja. Missään tapauksessa tämä informaatio ei korvaa lääkärin antamia ohjeita. Emme ota vastuuta hoitomenetelmien mahdollisesti aiheuttamista vahingoista, jos erikoislääkäriä ei ole konsultoitu ennen hoidon aloittamista. Tällä sivustolla esiintyvän informaation käyttö ilman asiantuntijan valvontaa katsotaan itselääkinnäksi.