Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Eyaculación precoz

Tam. 13, 2010. Yhdyntäaikaan perustuvan määritelmän mukaan ennenaikainen siemensyöksy tapahtuu sisäänviennin jälkeisen ensimmäisen minuutin sisällä.

Hanki 3 videota ilmaiseksi
Voimassa vain tämän päivän ajan, saat 3 videota ilmaiseksi joiden avulla opit pidentämään penistäsi

Haittaavasta ennenaikaisesta siemensyöksystä kärsii varsin moni mies, tutkimusten mukaan jopa 25-30 prosenttia kaikenikäisistä miehistä. Kyseessä ei ole vain nuorten miesten vaiva, kuten yleisesti luullaan, vaan vaivalle on tyypillistä se, että se ei iän mukana juurikaan parane ja koskee siis kaikkia ikäluokkia. Miehen itsetunto on tietysti koetuksella.

Ennenaikainen siemesyöksy on eniten lukijoitamme huolestuttava aihe. Seuraavassa vastaamme lukijoiltamme tulleisiin kysymyksiin, jotka mielestämme ovat erityisen tärkeitä.

Onko ennenaikainen siemensyöksy yleinen ongelma?

Ennenaikaisesta siemensyöksystä kärsii varsin moni mies, tutkimusten mukaan jopa 25-30 prosenttia. Ongelma koskee siis varsin suurta osaa miehistä. Ennenaikainen siemensyöksy on merkittävin seksuaalinen vaiva miehillä. On muistettava, että ennenaikainen siemensyöksy on kaikille ikäluokille yhteinen ongelma. Vaivan taustalla voi usein olla psykologinen syy, joka häviää itseluottamuksen kasvettua. Ongelman pitkittyessä on hyvä ottaa yhteyttä asiantuntijaan.

Miten ennenaikainen siemensyöksy vaikuttaa parisuhteeseen?

Ennenaikainen siemensyöksy on usein parisuhdetta melkoisesti koetteleva ongelma, joka ajan mittaan voi johtaa kumppanin seksuaalisen mielenkiinnon vähenemiseen. Mies saattaa tarkkailla kohtuuttomasti omaa suoriutumistaan, pelätä kumppaninsa reaktioita ja kumppaninsa menettämistä. Noidankehä on tällöin syntynyt. Huoli omasta seksuaalisuorituksesta saattaa vaikuttaa miehen itsetuntoon ja johtaa lopulta erektiohäiriöihin.

Naisesta voi olla turhauttavaa, jos hänen kumppaninsa ei voi tuottaa hänelle toivottua nautintoa. Kumppanin seksuaalinen mielenkiinto voi vähentyä, kun nainen ei saavuta orgasmia. Joissakin tapauksissa ongelma voi johtaa suhteen rikouttumiseen.

Mikä aiheutaa ennenaikaisen siemensyöksyn?

Ennenaikaisen siemensyöksyn syytä ei tiedetä. Aiemmin vaivaa pidettiin puhtaasti psykologisena, mutta nykyään tiedetään, että siemensyöksyä säätelevät mm. autonominen eli tahdosta riippumaton hermosto ja aivojen serotoniinijärjestelmä. Kyseessä voi olla yksinkertaisesti liian herkkä autonominen refleksi, johon viittaa se, että siemensyöksyä ei voi tahdolla estää. Asiaa tutkitaan. On esitetty, että osalla potilaista syy olisi psykologinen ja osalla elimellinen. Stressitila tai ahdistus aktivoivat sympaattista hermostoa, jonka seurauksena siemensyöksy herkistyy samalla kun erektiovoima tai kesto voivat heikentyä.

Mitä kumppanini ajattelee?

On hyvin epätodennäköistä, että kumppanisi nauraisi ongelmallesi. Näin etenkin, jos suhteenne on kestänyt vuosia, olette naimisissa tai asutte yhdessä. Ongelma voi tulla enemmän esiin ensimmäisiä kertoja seksiä harjoitettaessa.

Onko ongelmalle olemassa hoitoa?

Kyllä. Nykyään on olemassa erilaisia ennenaikaiseen siemensyöksyyn tarkoitettuja hoitoja ja lääkeitä. Nämä hoidot ovat harjoituksia, jotka voivat auttaa ennenaikaisen siemensyöksyn hoidossa, siemensyöksyä viivyttäviä tabletteja tai voiteita. Ongelman vuoksi ei siis tarvitse masentua tai menettää itseluottamusta; sille on olemassa ratkaisu!

Olemme auttaneet tuhansia miehiä parantamaan ennenaikaista siemensyöksyä tarjoamalla heille uusia, parhaat tulokset aikaansaavia tuotteita. Jatkamme uusien tuoteiden tutkimista. Avaamme pian uuden osion sivuillemme, jonka tarkoitus on auttaa monia ongelmasta kärsiviä. Siihen saaka suosittelemme Sizegain-tuotetta . .

Sivuillemme kerätty informaatio esittelee peniksen suurennusta koskevia mahdollisuuksia ja antaa aiheeseen liittyviä neuvoja. Missään tapauksessa tämä informaatio ei korvaa lääkärin antamia ohjeita. Emme ota vastuuta hoitomenetelmien mahdollisesti aiheuttamista vahingoista, jos erikoislääkäriä ei ole konsultoitu ennen hoidon aloittamista. Tällä sivustolla esiintyvän informaation käyttö ilman asiantuntijan valvontaa katsotaan itselääkinnäksi.