Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Seksuaaliferomonien vertailu

Maa. 7, 2010. Markkinoilta löytyy useita feromonituoksuja myyviä yrityksiä, joiden välisiä huomattavia eroja olemme seuraavassa vertailleet.

Allaolevan vertailutaulukon avulla erilaisten feromonituoksujen vertailu on helppoa ja sopivimman tuotteen valinta vaivatonta.


*Seuraavat lääketieteen ammattilaiset ovat hyväksyneet tämän tuotteen:
Dr Salguero – Rekisteri numero: 22831
Dr Malmmam - Rekisteri numero: 49843

LOPPUYHTEENVETO

Phiero Premium

Phiero Premium

Phiero Premium tuoksu on hyvin maskuliininen, subtiili, mutta kestävä. Sen koostumus sisältää enemmän feromoneja kuin alkuperäinen tuoksu (kolme ihmiskehon erittämää syntetisoitua feromonia) ja siinä yhdistyvät raikkaus ja tehokkuus paremmin kuin missään muussa tämän tyyppisessä hajusteessa. Phieron tavoin tämä uudistettu versio myydään suihkepullossa, jolloin sitä on kätevä suihkuttaa suoraan iholle tai vaatteille. Tämän ansiosta myös sisältö käytetään tehokkaammin ja sitä on myös helppoa kuljettaa mukana ilman, että sitä vuotaa hukkaan.

Phiero Premium on huomioitu useissa tiedotusvälineissä ja eri alojen aikakausilehdissä. Se tarjoaa lisäksi terveysalan ammattilaisten allekirjoittamia lausuntoja, nauhoitettuja ja kirjoitettuja asiakaspalautteita käyttäjiltä jotka ovat tyytyväisiä saavutettuihin tuloksiin, rahojen palautus- takuun kolmenkymmenen päivän ajan, turvalliset maksutavat internetin kautta sekä kohtuullisen hinnan.  Lisäksi saat ilmaiseksi tilaajabonuksena käytännöllisen viettelyoppaan. Kaikki tämä tekee Phiero Premium feromonituoksusta markkinoiden yhden menestyksekkäimmän ja mullistavimman tuotteen, joka eroaa oleellisesti muista tämän kaltaisista tuotteista.

Ainekset: Androstenone, A - Keto y Delta 16 - ol.

Phiero

Phiero on yksi markkinoiden parhaista ja myös yksi ainoista feromonituoksuista- sen uudistettua versiota Phiero Premiumia lukuun ottamatta. Sen perusaineosana lisäämään vetovoimaasi naisten keskuudessa on di-dehydroepiandrosteroni jonka vaikutukset on selvästi osoitettu yksityiskohtaisten ja tarkkojen, Chicagon yliopistossa tehtyjen tieteellisten tutkimusten avulla. Edeltäjänsä Phieron tavoin se on ainoa merkki, joka on huomioitu useissa tiedotusvälineissä kuten tunnetuissa aikakausilehdissä tai televisiomainoksissa. Vertailun mukaan Phieron feromonit ovat suositeltavimpien joukossa, sillä ne ovat lähes yhtä tehokkaat kuin Phiero Premiumilla.

Ainekset: Essential oils, Fragance, Dehydroepiandrostero - ne y Glycol.

Pherlure

Pherlure oli pitkään vertailumme ykkönen, sillä se on yksi laadukkaimmista, hyvät takuut omaavista tuotteista. Sen koostumus ei kuitenkaan ole yhtä mullistava kuin vertailun ensimmäisen tuotteen eikä sillä myöskään ole tukenaan lääkereiden suosituksia, mutta Phieron ja Phiero Premiumin tavoin se on hyvin suosittu käyttäjiensä keskuudessa. Kuten olemme todenneet, arvioidemme mukaa se on näiden kahden tuotteen jälkeen markkinoiden paras, sen tuoksu on hyvin miellyttävä, mutta käyttäjien kokemusten perusteella eivät tulokset ole yhtä nopeita ja täydellisiä.

Ainekset: Di-Dehydroepiandrosterone, fragance, di-propylene glycol

Athenea Pheromone

Tämä on hyvin tunnettu merkki Yhdysvalloissa mutta sillä ei ole ensimmäisten tuotteiden laadukkuutta tai koostumusta. Sen avulla saatavat tulokset ovat heikompia niiden käyttäjien mukaan, jotka ovat vertailleet tuotteen ominaisuuksia muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin tuoksun, tehokkuuden jne. perusteella. Sillä on myös haittapuolena sen korkea hinta, sillä se maksaa kaksin verroin edeltäjiään enemmän (ilman lääkäreiden suosituksia).  Eli lyhyesti sanottuna Athena on vertailun vähiten suositeltava tuoksu sen korkean hinnan ja tulosten heikkouden vuoksi.

Ainekset: Ei tietoa tuotteen koostumuksesta

MITEN SE TOIMII?

Ihmiset aistivat feromonien tuoksun nenässä sijaitsevan elimen, vomeronasaalisen elimen (OVN) kautta.Tätä elintä kutsutaan kansanomaisesti “kuudenneksi aistiksi” sen elintärkeän aseman vuoksi, joka sillä on ihmistenvälisessä vetovoimassa.

Vomeronasaalinen elin on yhteydessä hypotalamukseen ja sen tehtävänä on vastaanottaa vastakkaisen sukupuolen erittämiä feromoneja ja kanavoida ne tunteiksi ja seksuaaliseksi vetovoimaksi.

TUOTTEEN KÄYTÖN SIVUVAIKUTUKSET

Phiero Premiumin käytöllä ei ole terveydellisiä sivuvaikutuksia. Kuten kaikkien muidenkin myynnissä olevien hajuvesien tai parfyymien kohdalla, tuotteen joutumista silmiin tai ruuansulatukseen tulee välttää.

Sivuillemme kerätty informaatio esittelee peniksen suurennusta koskevia mahdollisuuksia ja antaa aiheeseen liittyviä neuvoja. Missään tapauksessa tämä informaatio ei korvaa lääkärin antamia ohjeita. Emme ota vastuuta hoitomenetelmien mahdollisesti aiheuttamista vahingoista, jos erikoislääkäriä ei ole konsultoitu ennen hoidon aloittamista. Tällä sivustolla esiintyvän informaation käyttö ilman asiantuntijan valvontaa katsotaan itselääkinnäksi.