Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Kuinka seksuaaliferomonit toimivat?

Mitä seksuaaliferomonit ovat?

Maa. 6, 2010. Feromonit ovat tuoksuaineita tai kemiallisia signaaleja, joita ihmiskeho tuottaa vastakkaista sukupuolta houkutellakseen. Feromonit vaikuttavat suuresti ihmisten seksuaalikäyttäytymiseen.

Hanki E-kirja limaiseksi
Voimassa vain tämän päivän ajan, saat viettylyoppaamme ilmaiseksi jonka avulla opit tehostamaan viehätysvoimaasi huomattavasti.

Ihmisillä ja eläimillä feromonien tehtävä on vahvistaa seksuaalista viehätysvoimaa. Yleensä tämä tapahtuu hikirauhasten kautta. Ongelmana on, että nykyään suurin osa ihmisistä peseytyy päivittäin ja hävittää samalla suuren osan kehon erittämistä feromoneista.

Viimeisin tieteellinen kehitys on mahdollistanut feromonien markkinoilletulon. Monet yritykset voivat nyt auttaa sinua houkuttelemaan vastakkaisen sukupuolen edustajia. On hyvin yleistä ajatella, että tämänkaltaiset tuotteet eivät tehoa. Kyseessä on kuitenkin tieteellinen tosiasia, joka toteutuu päivittäin eläinten keskuudessa.

Kuinka feromonit toimivat?

Ihmiset aistivat feromonien tuoksun nenässä sijaitsevan elimen, vomeronasaalisen elimen (OVN) kautta.Tätä elintä kutsutaan kansanomaisesti “kuudenneksi aistiksi” sen elintärkeän aseman vuoksi, joka sillä on ihmistenvälisessä vetovoimassa.

Vomeronasaalinen elin on yhteydessä hypotalamukseen ja sen tehtävänä on vastaanottaa vastakkaisen sukupuolen erittämiä feromoneja ja kanavoida ne tunteiksi ja seksuaaliseksi vetovoimaksi.

Toimivatko seksuaaliferomonit todella?

Saamiemme tietojen mukaan feromonit voivat auttaa suuresti vastakkaisen sukupuolen huomion ja vetovoiman kasvattamisessa. Feromonit ovat erittäin suositeltavia kaikille niille, jotka haluavat kasvattaa seksuaalista viehätysvoimaansa.

Minkälaisia tuloksia voin saavuttaa?

  • Seksuaalisen viehätysvoima kasvaa
  • Omiin mahdollisuuksiisa luottaminen kasvaa
  • Itsetunto kohoaa
  • Viehättävyys vastakkaisen sukupuolen silmissä kasvaa
  • Seksuaalinen kanssakäyminen lisääntyy

TUOTTEEN KÄYTÖN SIVUVAIKUTUKSET

Phiero Premiumin käytöllä ei ole terveydellisiä sivuvaikutuksia. Kuten kaikkien muidenkin myynnissä olevien hajuvesien tai parfyymien kohdalla, tuotteen joutumista silmiin tai ruuansulatukseen tulee välttää.

Sivuillemme kerätty informaatio esittelee peniksen suurennusta koskevia mahdollisuuksia ja antaa aiheeseen liittyviä neuvoja. Missään tapauksessa tämä informaatio ei korvaa lääkärin antamia ohjeita. Emme ota vastuuta hoitomenetelmien mahdollisesti aiheuttamista vahingoista, jos erikoislääkäriä ei ole konsultoitu ennen hoidon aloittamista. Tällä sivustolla esiintyvän informaation käyttö ilman asiantuntijan valvontaa katsotaan itselääkinnäksi.