Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Usein kysyttyjä kysymyksiä seksuaaliferomoneihin liittyen

Toimivatko feromonit todella?

Maa. 8, 2010. Monet asiakkaamme ovat vakuuttaneet seksuaalisen vetovoimansa kasvaneen tuotteen käytön aloittamisen jälkeen. Tuotetta on voinut käyttää täysin vaivattomasti hajusteen tai partaveden tapaan. Moni suhtautuu epäilevästi tämänkaltaisten tuotteiden luotettavuuteen, mutta tarkemmin asiaan perehtymällä huomaa taustalla vaikuttavan puhtaasti tieteellisen tosiasian. Vakuutamme, että tuote todella toimii.

Kuinka tuote toimii?

Feromonien luonnollinen tuoksu kulkeutuu vomeronasaalisen elimen kautta, joka kanavoi tuoksun ja aiheuttaa erilaisia tunnereaktioita ja käyttäytymistä. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että naiset tuntevat enemmän viehätystä sellaisia miehiä kohtaan, joilla on elimistössään korkea feromonitaso. Nämä hajusteet jäljittelevät täydellisesti kehon tuottamia feromoneja ja saa näin miehen vaikuttamaan viehättävämmältä naisten silmissä.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Ei. Haitallisia sivuvaikutuksia ei ilmene missään vaiheessa.

Kuinka tuotetta käytetään?

Suurin osa feromoneista on myynnissä tavallisen hajusteen tai partaveden muodossa ja tuotetta käytetään samaan tapaan. Tuotetta suihkutetaan iholle aivan kuin normaalia hajustetta. Suosittelemme kuitenkin käyttöohjeisiin tutustumista ennen tuotteen käytön aloittamista.

Minkälaisia tuloksia voidaan odottaa?

Seksuaalinen vetovoima lisääntyy, menestys vastakkaisen sukupuolen kanssa kasvaa eksponentiaalisesti ja seksuaalinen kanssakäyminen lisääntyy.

Ovatko kaikki feromonituotteet samanlaisia?

Ei ollenkaan. Siksi suosittelemmekin, että tutustut huolellisesti tekemäämme yksityiskohtaiseen vertailuun. Näin voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Voiko kuka tahansa käyttää feromonituotteita?

Kyllä. Iästä, rodusta tai fyysisestä kunnosta riippumatta kaikki voivat käyttää feromonituotteita.

Hanki E-kirja limaiseksi
Voimassa vain tämän päivän ajan, saat viettylyoppaamme ilmaiseksi jonka avulla opit tehostamaan viehätysvoimaasi huomattavasti.

Sivuillemme kerätty informaatio esittelee peniksen suurennusta koskevia mahdollisuuksia ja antaa aiheeseen liittyviä neuvoja. Missään tapauksessa tämä informaatio ei korvaa lääkärin antamia ohjeita. Emme ota vastuuta hoitomenetelmien mahdollisesti aiheuttamista vahingoista, jos erikoislääkäriä ei ole konsultoitu ennen hoidon aloittamista. Tällä sivustolla esiintyvän informaation käyttö ilman asiantuntijan valvontaa katsotaan itselääkinnäksi.